×
 

Leefomgeving

Rss |
IFrame embed
In overleg met het bestuur van de wijkvereniging Akert is er een commissie “leefomgeving” opgericht die de belangen van de wijk de Akert zal behartigen. Een van de eerste actiepunten betreft de aandacht voor de leefomgeving naar aanleiding van de verbreding van de A67. De commissie overweegt om zich in de toekomst ook gaan richten op meerdere onderwerpen die te maken hebben met de kwaliteit van de leefomgeving in de wijk zoals groenvoorziening, (verkeers)veiligheid etc.
Verslag commissie Leefomgeving 05-02-2020
Verslag commissie Leefomgeving 05-02-2020 24-02-2020
Woensdag 5 februari is de commissie Leefomgeving met het hoofdbestuur van wijkvereniging Den Akert bij elkaar gekomen om te overleggen over de organisatie en de aandachts- en speerpunten van de commissie. Het was een prima overleg met een aantal enthousiaste mensen.
Read more >
DE NIEUWE COMMISSIE LEEFOMGEVING HEEFT U NODIG
DE NIEUWE COMMISSIE LEEFOMGEVING HEEFT U NODIG 11-12-2019
In september editie 2019 van het wijkblad heeft de Belangengroep A67 zich gepresenteerd en heeft u kunnen lezen wat de vergevorderde plannen over de verbreding van de A67 betekenen voor onze wijk. Wilt u ook op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen en de activiteiten van de commissie, lees dan zeker dit artikel.
Read more >