×
 

Registratie en mailinstelling

Leden moeten inloggen om toegang te krijgen tot het hele platform. U kunt lid worden in 3 eenvoudige stappen die in onderstaand artikel staan vermeld.

Stap 1: Klik bovenin de pagina op de blauwe button "Registreer". Vul de gegevens in om uw gratis account voor OnsPlatform.tv aan te maken. Klik op de link in de bevestigings e-mail om uw account te activeren. Nu kunt u lid worden van digitaal platform Den Akert in stap 2.

Stap 2: U krijgt vanzelf een 2e e-mail ter bevestiging dat u lid bent van digitaal platform Den Akert. Dit omdat wij handmatig alle leden toegang geven tot de website uit veiligheidsoverwegingen. U kunt vervolgens inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Stap 3: Invullen profiel en keuze mailinstelling: Wij verzoeken u vriendelijk na registratie in te loggen, uw profiel in te vullen en uw keuze te maken voor het wel of niet ontvangen van nieuwsberichten.

Nadat u bent ingelogd kunt u in de groene balk boven de pagina "Mijn profiel" aanklikken. Ga vervolgens naar het tabblad "Mailinstellingen". Hier kunt u een keuze maken of u wel of niet op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten via email door het vakje onder "Community notificaties" aan of uit te vinken.

Hulp nodig? Hiervoor kunt u contact opnemen met

Richard van den Tillaar of Rien Peeters.

Related