×
 

Vrijwilligers

Deze pagina is bedoeld voor de Thalassa vrijwilligers en bevat alle voor hen relevante informatie. Mis je nog iets, laat het ons weten en/of stuur een e-mail naar Lars Dirne.

Declaratieformulieren trainersuren 2020

 

De declaratieformulieren voor 2020 kun je via onderstaande links downloaden (er wordt een nieuw venster geopend). Houd je uren goed bij en stop het formulier, na ondertekening, in de daarvoor bestemde brievenbus in het Thalassa materiaalhok in het zwembad of stuur het op naar de penningmeester (Postbus 255, 5660 AG Geldrop) of stuur deze digitaal naar de penningmeester.

 

2020:

Formulier Adobe PDF Excel 2010
Kwartaal 1 Declaratieformulier 2020 Q1 Declaratieformulier 2020 Q1
Kwartaal 2 Declaratieformulier 2020 Q2 Declaratieformulier 2020 Q2
Kwartaal 3 Declaratieformulier 2020 Q3 Declaratieformulier 2020 Q3
Kwartaal 4 Declaratieformulier 2020 Q4 Declaratieformulier 2020 Q4

 

 

 

 

Declaratieformulier gemaakte onkosten en reiskosten

 

Voor het declareren van gemaakte onkosten en voor gemaakte reiskosten zijn twee aparte formulieren beschikbaar. Gemaakte onkosten en reiskosten kunnen alleen na voorafgaande instemming van het bestuur gedeclareerd worden.

 

  Adobe PDF Excel 2010
Onkosten Declaratieformulier algemeen Declaratieformulier algemeen
Reiskosten Declaratieformulier reiskosten Declaratieformulier reiskosten

 

 

 

 

 

Sportlink

 

Thalassa gebruikt het programma Sportlink Club voor het voeren van de ledenadministratie, het aanvragen van startvergunningen en voor de uitwisseling van gegevens met de bond. Doordat gegevens centraal worden opgeslagen kunnen meerdere mensen gelijktijdig met de gegevens aan de slag en zijn de gegevens altijd actueel.

De Thalassa trainers hebben “leesrechten” zodat zij altijd over actuele informatie over onze leden kunnen beschikken. Deze informatie wordt onder andere gebruikt bij het samenstellen van presentielijsten.

 

Sportlink is programma waarbij de gegevens op een centrale plaats in Nederland liggen opgeslagen en waarbij de gebruiker met behulp van een Java applicatie toegang tot de gegevens kan krijgen. Om Sportlink te kunnen gebruiken moet dus Java op de computer geïnstalleerd zijn (is meestal al het geval). Na de installatie van Sportlink kan met het door het bestuur uitgegeven wachtwoord toegang verkregen worden.

 

De installatie en het gebruik  van Sportlink is uitgebreid beschreven in een paar zeer goede handleidingen:

 

– Installatie

– Inloggen en basisgebruik

– Zoek en vind

 

Stuur een e-mail Katja Eijsbouts voor het aanvragen van een gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Geheimhoudingsverklaring

 

Zwemvereniging Thalassa gaat zorgvuldig om met (persoons)gegevens en verwacht dat ook van diegenen die actief zijn binnen de vereniging. Daarom geldt voor hen een geheimhoudingsverklaring.

 

Thalassa T-shirts

 

Sta je als Thalassa trainer(st)er aan de badrand en heb je nog niet zo’n mooi Thalassa T-shirt? Of is je T-shirt door het vele gebruik nodig aan vervanging toe? Bestel dan snel (weer) zo’n uniek T-shirt! Stuur een e-mail met daarin de volgende gegevens naar secretaris@zvthalassa.nl

 

– Naam, adres, woonplaats

– E-mailadres

– Trainer van groep:

– T-shirt maat: XS / S / M / L / XL

 

Omdat de shirts erg klein uitvallen raden we je aan om een maat groter te bestellen dan je gewoonlijk zou doen. Voor Thalassatrain(st)ers zijn hier géén kosten aan verbonden. De levertijd van de shirts is afhankelijk van de actuele voorraad.

Related